Kylpy on kirosanoista rumin!

Paljastan teille salaisuuden - Mami kiroilee. Kun hän sanoo tuhmia sanoja, minä menen piiloon sängyn alle. Kiroilu on kamalaa ja pelottavaa! Tärisen kauhusta, pieni sydämeni jympyttää korviin asti ja saatan jopa alkaa läähättää. Tässä kamalimmat asiat, joita Mami sanoo: kylpy, föönaus, kynnet, leikataan ja karvat.

1. Kylpy
Se tarkoittaa kiinalaista vesikidutusta, jossa minut kannetaan suihkuksi nimitettävään huoneeseen, ruiskutetaan litimäräksi ja hierotaan valkoisella, haisevalla kuohukermalla pörröiseksi ja takkuiseksi. Se on kamalaa! Sitten lutrataan lisää vedellä, korviani painetaan päätä vasten ja jopa naamaa rääkätään. Silmien rähmäpatit liuotetaan irti. Sitten Mami laittaa vielä pahanhajuista ainetta, mikä poistaa takkuja. Eikä tässä vielä kaikki. Saan hetkeksi kääriytyä lämpimään pyyhkeeseen ja sen jälkeen potkutella itseäni kuivaksi, mutta se loppuu liian aikaisin. Sitten alkaa seuraava kirosanan käyttö.


Kamala hetki - kylpy! 🥵

2. Föönaus
Pörisevä vekotin puhaltaa ilmaa ja tähän liittyy kivulias pistokäsittely, mitä Mami sanoo harjaukseksi. Pistän hanttiin kaikin voimin aluksi ja lopulta alistun föönaukseen. En kyllä anna harjata itseäni, siinä on raja!

3. Kynnet
Jalkojeni päässä olevat mustat, kauniit ulokkeet katkaistaan! Kamalaa! Rimpuilen, läähätän, itken ja teen kaikkeni päästäkseni pois. Joskus onnistun.



4. Leikataan
Yleiskidutussana. Tarkoittaa kaikkea saksien käyttöä sisältävää väkivaltaista sylissäpitoa, jossa otetaan pois omaa omaisuutta, kuten karvoja, kynsiä tai poskiviiksiä. Tämä usein seuraa "föönausta"!



5. Karvat
Paha sana. Tulee usein lauseina: "Meneekö karvat silmiin?", "Onko korvakarvat liian pitkiä?", "Onko sulla suussakin karvoja?" tai "Voi, sulla on karvat ihan takussa...".

Kaikki nuo lauseet ennakoivat pahoja asioita. Pidä siis varasi ja jos kuulet näitä, etsi hyvä piilopaikka ajoissa!

Kommentit